p

 Beleggen in vastgoed in Duitsland

 

P Investments

Kenmerken fonds:

  • Investeer in het Vogtland
  • Renoveren en verkopen van huizen
  • Duitse huizenmarkt is aantrekkelijk

    Deze aanbieding wordt gedaan door:

     
naar boven

P InvestmentsP Investments

Veel (Duitse) beleggers hebben in de afgelopen jaren geïnvesteerd in Duits vastgoed. De rente op een spaarrekening is mager en de rendementen op de aandelenmarkten zijn niet om over naar huis te schrijven. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Spanje stegen de huizenprijzen in Duitsland in het afgelopen jaar. Dit heeft alles te maken met de specifieke omstandigheden van de Duitse markt. In Duitsland is er relatief veel minder gebouwd dan in Spanje. Daarnaast zorgt wetgeving een stabielere woningmarkt. In Duitsland moet er voor een deel eigen geld worden ingelegd bij de financiering van een huis.

“De Duitse woningmarkt” bestaat niet, net zo min als “De Nederlandse woningmarkt” niet bestaat. De verschillen in de diverse regio’s zijn enorm. Om goede controle te houden op de projecten is voor het de regio het Vogtland gekozen. Het Vogtland is, een economische regio die steeds aantrekkelijker worden vanwege de ligging aan de Tjechische grens.

In het oosten van Duitsland zijn er nog veel flats die niet voldoen aan de eisen van de huidige tijd. Deze flats zijn in de jaren ‘50 en ’60 gebouwd en worden nu een voor een gesloopt. Daarnaast wordt er relatief weinig nieuwe huizen gebouwd. Het renoveren van bestaande huizen om ze vervolgens te verkopen is een goedkoper alternatief. Vandaar dat P Investments zich richt op dit speciefieke segment van de markt. In dit marktsegment worden de huizen vanwege de relatief gunstige prijzen snel weer verkocht.

Uitgebreide Informatie over beleggen in P Investments kunt u aanvragen via deze link